dimarts, 13 d’octubre del 2009

Es perpetúa l'ultratge. Lluís Companys.

Hi ha fets que són tan indignants que aconsegueixen revoltar-me per dins i fer-me perdre la serenitat a la velocitat de la llum, aconseguint que la meva indignació prengui proporcions intergalàctiques.

Acabo de llegir que el govern espanyol del PSOE rebutjarà la nul·litat del judici al president Lluís Companys, just 2 dies abans que faci 69 anys del seu afusellament.
És que hi ha algú que no sàpiga que Companys era president electe de la Generalitat de Catalunya? És que no se’n recorden que al perdre la guerra civil es va exiliar a França i d’allà, capturat pels nazis, fou lliurat en un comerç truculent entre règims feixistes al govern espanyol de Franco? És que volen ignorar que fou condemnat per “auxilio a la rebelión” pels autèntics rebels en un judici sense garanties? És que no els fa vergonya que sigui l’únic president europeu elegit democràticament que hagi estat afusellat?

És que res, RES, de tot això no fa que un govern democràtic tingui un gest de dignitat? No els fa vergonya refugiar-se en legalismes de nyigui-nyogui i en trinxeres mentals preadolescents? És que no els queda ni un gram de decència a aquests governants espanyols? Ni un miserable mil·ligram de decòrum que els impedeixi perpetuar l’oprobi de fer-se hereus còmplices d’un govern feixista?

Doncs jo, un cop més, m’avergonyeixo d’ells i de les seves lleis.

Aviat, aviat...sonarà “l’hora dels adéus”.

Goodbye Spain and his fascist regim! There’s no future in Spains dreaming, no future for you, no future for me!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si et fa gràcia deixar un comentari, no quedis pas!