diumenge, 7 de juny del 2009

3 sobiranistes a Brussel·les.

CiU: guanya a Girona i Lleida; segon partit a Catalunya, tercer a la circumscipció electoral. Curiós que remunti amb un cap de llista independent i sobiranista. Mas tranquil...que et despentines.
PSOE: segon a Espanya, primer a Catalunya guanya a Barcelona i Tarragona però baixant deu-n’hi-do. Pajín diu que “és un esdeveniment galàctic i interplanetari perquè tenen el millor resultat dels partits socialistes europeus”. Ja s’ho farà. Quan jo feia primer de carrera també vaig estar molt content de treure la millor nota dels que havíem catejat Mates. López aguilar..centra’t “valores de izquierdas, progresistas, socialdemócratas y de centroizquierda”. Ja anem bé, fins i tot ell es fot un embolic. I diu això portant una camisa blava que a mi em sembla poc d’esquerres. Per no parlar de la corbata i el serrell.
ERC: consoliden l’admirat troll Junqueras però baixen molt a Catalunya. Que no es facin il·lusions, a les properes molts ja no els votarem. Un aplaudiment a Junqueras, molts ho hem fet per ell.
PP: guanyen a la circumscripció, baixen una mica. Ells mai no fallen, hi van tots. Osti..el balcó del PP..quin flaix...L’orellut (orella gros) flipa. Quan ha sortit en Montilla només calia veure les cares dels que eren a primera fila per endevinar que havia guanyat el PP.
ICV-EUia, etc: van fent però es mantenen. Suposo que hi han de ser.
UPD: mama por!!! Treuen un diputat. Els mega-zero al parlament europeu.
Unionistes 47- Sobiranistes 3.

A les properes i sense trampes, ho girarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si et fa gràcia deixar un comentari, no quedis pas!