dimecres, 10 de juny del 2009

El BSC d'en ZP.

Si un partit polític funcionés de manera més o menys racional, analitzaria els seus resultats i veuria si lliguen amb l‘estratègia que té definida. A les empreses en diem un un Quadre de Comandaments Integral o un BSC (Businnes Score Card) que llueix molt més. Si el PSOE funcionés així veurien que a Catalunya:
a) Tenen un govern afí amb el que es discuteixen pel finançament que ja està al límit del que es pot endarrerir sense trencar.
b) Un augment del sobiranisme, que ells anomenen desafecció, dels catalans conscient de les mentides.
c) Una TV3 amb un cert nivell de crosta (espanyolista, no?) que fa d’en ZP (per cert, que li fa vergonya fer-se dir Rodríguez?) la riota del Polònia i de l’APM on el tracten sense embuts de mentider compulsiu. I són dels programes amb audiència més gran.
d) Un estatut d’autonomia que està al Constitucional des de fa....la repera de mesos. Ah, però es veu que és normal. Amb la caaaalmaaa....
e) I van i perden dos eurodiputats.
f) I va CiU i els guanya a dues “provincies”
g) I van i perden les europees...
Doncs, això que si fossin una mica normalets...es plantejarien algunes coses.
1. Com que en ZP no pot deixar de mentir perquè si no li surten herpes, diria que el finançament just per Catalunya és el demana el govern. Total, hauria d’enganyar als altres.
2. El tripartit sortiria reforçat.
3. En Montilla podria encarregar més rètols de “que bons que som” i afegir-hi “i la pasta que tenim!”.
4. I recuperarien els dos diputats.
5. I guanyarien les autonòmiques.
6. I...osti...que bé que no siguin normals i que el seu objectiu estratègic continuï essent “antes roja (o gaviota) que rota”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si et fa gràcia deixar un comentari, no quedis pas!