dilluns, 25 de maig del 2009

Lleig.

Que lletja la campanya dels socialistes per aquestes eleccions europees. Quin mal gust fer servir les imatges d’Aznar, Bush, Berlusconi i companyia per fer por. És que no poden donar un missatge positiu? S’han de reivindicar en contrast?
No entenc que no els faci vergonya. En el fons se me’n fum perquè no deixa de ser una campanya d’un partit cripto-unionista (psc-psoe) en contra d’un clarament unionista (ppc-pp) però veig aquests cartells i em venen al cap les cares d’en Roldán, els Guerra (tots ells), en Jáuregui... i no sé pas qui em fa més por, sincerament.
I el missatge..quines penques. Pot sentir-se aliè el psc-psoe a la crisi, no se’n senten gens responsables? Alzheimer selectiu?
Molt lleig tot plegat. I aquest lletgisme s’endú per davant altres missatges més honestos. Deu ser veritat que el que en el fons desitgen és que els ciutadans no anem a votar perquè així els seus robots, els seus votants captius acabin repartint-se les quotes de poder. Sort que com diu la saviesa popular s’atrapa abans un mentider que un coix. I les mentides les estan dient tan grosses que comença a fer vergonya aliena en un grau difícil de suportar.
Voteu amics, voteu: en blanc si res no us convenç, però voteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si et fa gràcia deixar un comentari, no quedis pas!